Úticél
Érkezés
Távozás
Grand Majestic PlazaHilton Vienna Plaza - Bécs, Ausztria 85 Euro-tól
Motel One PragueHilton Vienna Plaza - Bécs, Ausztria 95 Euro-tól

Éjszakai élet Prágában

Karlovy Lazne

Prága egyik legjobb, legdivatosabb, legnépszerubb, és magasan leghíresebb klubja 1 belépojegy kifizetése után 5 diszkót kínál: az 5 szintes klub különbözo emeletein más, és más zene szól, a 60-as, 70-es, 80-as évek slágereitol a dance-en, popon, rockon, és rnb-n át, a trance-ig, és house-ig. A szórakozóhelynek egy 14. századi épület ad helyet, melynek alsó szintje még régebbi: egy római fürdo volt. A klubot Közép-Európa legnagyobb klubjaként hirdetik. A Karlovy Lazne mindig tele van helyiekkel, és turistákkal, így sokszor kellemetlenül nagy tömegre kell felkészülni, arra, hogy mozdulni sem lehet az emberektol.

Eljutás: Cím: Smetanovo Nábrezi 198. Az óvárosban, a Károly-híd közelében található. Metró: A-vonal: Staromestska állomás.

Belépojegy (2008): 21:00-22:00: 50 Czk. 22:00 után: 120 Czk.

Nyitva tartás: Néhány kivétellel, minden nap nyitva tart, ám vasárnap, és hétfon csak két szinttel üzemel.

Szállás Prága - Karlovy Lazne


Klub Lávka

A turisták, és helyiek körében igen népszeru klub remek helyen van: a Károly-hídnál, a nyaranta nyitva tartó terasza csodás kilátás nyújt a prágai várra. Így nyáron akár csak egy koktélra is megéri beülni, bármely napszakban, ugyanis a szórakozóhely éjjel-nappal, a hét minden napján nyitva tart. A 60-as évektol napjainkig minden fajta zenét forgatnak itt.

Eljutás: Cím: Novotneho Lavka 1. Metró: A-vonal: Starometska állomás.

Belépojegy: 21:00 után 100 Czk.

Nyitva tartás: Minden nap.

Szállás Prága - Klub Lávka

 

Lucerna Music Bar

A Lucerna a rockzenét, és tágabb értelemben az élo zenét kedvelok paradicsoma. Hétköznap cseh rock, és jazz zenekarok játszanak itt. Péntek, és szombat esténként népszeru videódiszkót tartanak, ahol a 80-as, 90-es évek nemzetközi pop, és rockzenéi (ABBA, Alphaville, Boney M, Bee Gees, Madonna, Phil Collins, Red Hot Chillie Peppers, Robbie Williams, Roxette, Queen, U2, stb.) szólnak. A Lucernában foleg helyi huszonévesekkel lehet találkozni, az italárak elfogadhatóak.

Eljutás: Cím: Vodickova 36. A, B metróvonal: Mustek állomás.

Nyitva tartás: Péntek, szombat: 20:00-03:30. Koncerteken: 21:30-03:30.

Szállás Prága - Lucerna Music Bar
 

Roxy Club

Az Óvárosi térhez közel található klubban híres dj-k "lépnek fel". Prága többi klubjaihoz képest "hardcoreabb" a zene, itt inkább kemény Dnb, trance, és techno szól, valamint koncertek is vannak. Tánctere hatalmas, bár mivel egy színházból lett átalakítva, belso kialakítása inkább egy raktár, mint egy modern szórakozóhely benyomását kelti.

Eljutás: Cím: Dlouha 33. Metró: B vonal: Namesti Republiky állomás.

Belépojegy: 50-250 Czk.

Nyitva tartás: Rendszertelenül (pénteken, szombaton mindig), 19:00-tól.

Szállás Prága - Roxy Club
 

Solidni Nejistota / Solid Uncertainty

Solid Uncertainty egy igényes kialakítású, barátságos, laza hely, a 25-30 éves korosztálynak. Foleg csehek járnak ide, de néhány turistával is lehet találkozni. A tánctér kicsi, az étel- ,és italárak megfizethetok, sokak szerint itt készítik Prága legjobb leveseit. A szórakozóhelyen a 80-as, 90-es, 2000-es évek tánczenéi szólnak, de nem olyan hangosan, hogy ne lehessen beszélgetni is. Sokszor élo koncerteket is tartanak.

Eljutás: Cím: Pstrosova 21. Metró: B vonal: Karlovo Namesti állomás.

Belépojegy: Ingyenes belépés!

Nyitva tartás: Minden nap, 18:00-tól.

Szállás Prága - Solidni Nejistota / Solid Uncertainty

 

Hívjon minket!
+36 1 801 2100Bécsi szállodák
© 2024. | Minden jog fenntartva

Főoldal | Adatvédelem | Külföldi szállodák | Kapcsolatfelvétel